Personelimizin “Keyf-İ Ahşap” Sergisi Beğeni Topladı

27.02.2017
Üniversitemiz Sağlık Kültür ve Spor Daire Başkanlığı Personeli Engin Birsoy’un farklı bir yüz ve konseptle oluşturduğu “Keyf-i Ahşap” sergisinin açılışı, 24 Şubat 2017 tarihinde Vali Recep Yazıcıoğlu Kültür Merkezi’nde gerçekleşti.

Açılışını Üniversitemiz Genel Sekreter V. Yrd. Doç. Dr. Mustafa Aslan’ın gerçekleştirdiği sergiye, üniversitemiz personeli ve çok sayıda sanatsever katıldı.

Yrd. Doç. Dr. Aslan çalışmalarından dolayı personelimizi tebrik ederek, “Üniversitemiz personelinin boş zamanlarında el emeği ve göz nuruyla oluşturduğu eserler çok değerli, her birinin ayrı bir hikayesi var.” dedi.

Sergiyi gezen sanatseverlere eserleri hakkında bilgiler veren Engin Birsoy, ahşap sanatıyla ilgili bir eğitim almadığını belirtirken, “Çocukluğumdan beri ahşap sanatına olan ilgim el becerimin de gelişmesiyle bu noktaya geldi. Yaklaşık 130 çalışmam var, bugün burada 30 çalışmam siz Aydınlılar ve sanatseverlerle buluşuyor.” dedi.

“Keyf-i Ahşap”  sergisi, 1 Mart 2017 tarihine kadar Vali Recep Yazıcıoğlu Kültür Merkezi’nde sergilenmeye devam edecek.