Aydın Adnan Menderes Üniversitesi
Haber Merkezi

Personelimizden Rektörümüze Destek

17.09.2021
Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Osman Selçuk Aldemir şahsında Üniversitemize yönelik yapılan asılsız iddialara yönelik olarak gerçekleşen mahkeme sürecinde ikinci duruşma, 17 Eylül 2021 tarihinde Aydın 7.Asliye Ceza Mahkemesi'nde görüldü.

Davacı olarak yer alan Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Osman Selçuk Aldemir’e destek olmak amacıyla Üniversitemiz Rektör Yardımcıları Prof. Dr. Mehmet Aydın, Prof. Dr. Ali Akyol ve Prof. Dr. Cumali Öksüz, Genel Sekreter V. Doç. Dr. İbrahim Gökdaş,  Genel Sekreter Yardımcısı Erdal Meşe, akademik ve idari personelimiz bulundu.

Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Osman Selçuk Aldemir, Üniversitemizin bilimsel çalışmaları ve eğitimdeki kalitesi ile Aydın’ı temsil ettiğini belirterek en güzel şekilde anılmaya layık olduğunu söyledi.

Desteklerinden dolayı akademik ve idari personelimize teşekkür eden Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Osman Selçuk Aldemir, “Üniversitemiz yükselen başarı grafiği ile bizlere gurur yaşatıyor. Asılsız iddialara itibar edilmemesi gerektiğinin en güzel cevabını da başarılı çalışmalarımız veriyor. Duruşma süreci çok verimli geçiyor. Desteklerinden dolayı akademik ve idari personelimize tekrar teşekkür ederim.” dedi.

+90 256 218 20 00
Faks : +90 256 214 66 87
Aydın Adnan Menderes Üniversitesi
Merkez Kampüsü, Kepez Mevkii
Efeler / AYDIN