PDRM Yeni Yönetim Kurulu Toplantısı Düzenlendi

17.09.2024
Üniversitemiz Psikolojik Danışma ve Rehberlik Uygulama ve Araştırma Merkezi (PDRM) Yeni Yönetim Kurulu Toplantısı, 17 Eylül 2024 tarihinde gerçekleşti.

Merkez Müdürü Doç. Dr. Didem Aydoğan başkanlığında gerçekleşen toplantıya, Araştırma-Planlama Çalışma Grubu/Birimi Sorumlusu Dr. Öğr. Üyesi Derya Akbaş, Sosyal-Kültürel Hizmetler Çalışma Grubu/Birimi Sorumlusu Dr. Öğr. Üyesi Gözde Sayın Karakaş, Travma ve Krize Müdahale Çalışma Grubu/Birimi Sorumlusu Dr. Öğr. Üyesi Tolga Köskün, Psikolojik-Eğitsel Hizmetler Çalışma Grubu/Birimi Sorumlusu Arş. Gör. Dr. Gamze Karadayı Kaynak, Bağımlılık Çalışma Grubu/Birimi Sorumlusu Öğr. Gör. Gülşah Şükran Kale Yolcu katıldı.

PDRM’nin 2024-2025 çalışma planı, yol haritası ve gündem maddelerinin değerlendirildiği toplantıda, öğrencilerimizin olumlu ruh sağlığını teşvik edecek planlama ve uygulamalar belirlendi.

Toplantı, diğer gündem maddelerinde görüşülmesi iyi dilek ve temennilerin ardından sona erdi.