Geleceğin şefleri olmaya aday öğrencilere pastacılığın inceliklerini hakkında bilgi veren Ali Talu, profesyonel mutfakta başarılı olmanın püf noktalarını da paylaştı. Öğrenciler, şefin rehberliğinde birbirinden lezzetli tatlılar hazırlayarak uygulamalı bir deneyim kazandı.
Etkinlik sırasında uygulama mutfağını ziyaret eden MYO Müdürü Öğr. Gör. Dr. M. Nimet Çavuş, değerli katkılarından dolayı Şef Ali Talu’ya teşekkür etti.
Rektörümüz, Köşk MYO Akademik ve İdari Personeli ile İstişarelerde Bulundu
Üniversitemiz ile Köşk Belediye Başkanlığı Arasında Protokol İmzalandı
İTBF’de, Akreditasyon Öncesi Değerlendirme Toplantısı Gerçekleştirildi
Şehit Fırat Yılmaz Çakıroğlu'nun Hayrına Lokma Döküldü
Üniversitemizde, “İş Yerinde Stres ve Stres Yönetimi” Konulu Eğitim Verildi
Köşk MYO’dan Geleceğe Yatırım: Öğrenciler Mezun Olmadan İş Hayatına Atılıyor
Nazilli Sağlık Hizmetleri MYO’da İlk Yardım ve Afet Öncesi Hazırlık Eğitimi Verildi
Uygulama & Kodlama :
Bilgi İşlem
Web Tasarım Grubu