Geleceğin şefleri olmaya aday öğrencilere pastacılığın inceliklerini hakkında bilgi veren Ali Talu, profesyonel mutfakta başarılı olmanın püf noktalarını da paylaştı. Öğrenciler, şefin rehberliğinde birbirinden lezzetli tatlılar hazırlayarak uygulamalı bir deneyim kazandı.
Etkinlik sırasında uygulama mutfağını ziyaret eden MYO Müdürü Öğr. Gör. Dr. M. Nimet Çavuş, değerli katkılarından dolayı Şef Ali Talu’ya teşekkür etti.
Hemşirelik Fakültesi 2024-2025 Akademik Yılı Genel Kurul Toplantısı Gerçekleştirildi
Öğretim Üyemizin Yeni Kitabı Yayımlandı
Öğretim Üyemizin Yeni Kitabı “Zümrüd-ü Anka Sultan Çelebi Mehmed” Yayımlandı
Öğretim Üyemizin Kitabı Yayımlandı
Hemşirelik Fakültesinde Dış Paydaş Toplantısı Gerçekleştirildi
Akademisyenimizden UEFA C Lisans Kursu’nda Nitelikli Eğitimler
İletişim Fakültesi Akademik Genel Kurul Toplantısı Gerçekleştirildi
Bağımlılıkla Mücadelede Aile Gücü: Yükümlülere Yönelik Farkındalık Semineri Gerçekleştirildi
Öğretim Üyemizin Geliştirdiği Buluş Faydalı Model Olarak Tescillendi
Uygulama & Kodlama :
Bilgi İşlem
Web Tasarım Grubu