Aydın Adnan Menderes Üniversitesi
Haber Merkezi

Özel Yetenekli Öğrencilerin Eğitimine İlişkin Çalışmalar Devam Ediyor

23.10.2019
Üniversitemiz ile Aydın İl Milli Eğitim Müdürlüğü arasında düzenlenen Özel Yetenekli Öğrencilerin Eğitimine İlişkin İş Birliği Protokolü’ne istinaden yürütülen çalışmalar devam ediyor. Bu kapsamda Özel Eğitim ve Rehberlik Hizmetleri Genel Müdürü Prof. Dr. Ahmet Emre Bilgili, Özel Yeteneklilerin Geliştirilmesi Daire Başkanı Oktay Kılıç ve İl Milli Eğitim Müdür V. Sabri Acar, 21 Ekim 2019 tarihinde Rektörümüz Prof. Dr. Osman Selçuk Aldemir'i makamında ziyaret etti.

Rektörümüz Prof. Dr. Osman Selçuk Aldemir,  özel yetenekli çocukların yeteneklerini geliştirerek, kapasitelerini en üst düzeyde kullanmalarını sağlamanın; ülkemizin bugünü ve yarını açısından büyük önem taşıdığının yadsınamayacağını ve Üniversite olarak bu önemli konuda gerekli her türlü bilimsel ve akademik katkıyı sunmaya hazır olduklarını ifade etti.

Üniversitemiz Eğitim Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Cumali Öksüz'ü de makamında ziyaret eden heyet, özellikle Üstün Yetenekli Öğrencilerin tanılanması ve eğitimi konusunda Üniversitemizin katkılarını önemsediklerini ve iş birliği içinde atılacak adımların öneminin büyük olduğunu aktardılar.

+90 256 218 20 00
Faks : +90 256 214 66 87
Aydın Adnan Menderes Üniversitesi
Merkez Kampüsü, Kepez Mevkii
Efeler / AYDIN