Özel Öğrencilerle Çok Özel Turnuva

26.03.2018
Üniversitemiz Koçarlı Meslek Yüksekokulu (MYO) öğrencileri Dünya Down Sendromlular Farkındalık Günü dolayısıyla, 21 Mart 2018 tarihinde Down Sendromlu gençler ile Bowling Turnuvası düzenledi.

Koçarlı MYO Organik Tarım ile Peyzaj ve Süs Bitkileri programı öğrencileri, Topluma Hizmet uygulamaları dersi kapsamında Hacı Hüseyin Aslan Özel Eğitim İş Uygulama Merkezi Okulunda eğitim gören 12 down sendromlu öğrenci ile Üniversitemiz Merkez Kampüsünde bulunan Bowling Salonu’nda buluştu. Down Sendromunun hastalık değil farklılık olduğunu vurgulayan öğrenciler, her bireyin yetenekleri doğrultusunda eğitim ve emekle desteklendiği sürece başarılı olabileceğini söyledi.

Koçarlı MYO Öğretim Elemanı Ayfer Ergezen, farkındalık yaratmak için hazırladıkları sosyal sorumluluk projesi kapsamındaki etkinliğe destek veren herkese teşekkürlerini ileterek  “Sevgi var engel yok!” dedi.

Keyifli anların yaşandığı bowling turnuvasında özel öğrenciler madalya sevincini öğrencilerimizle paylaştı.