Öz Sağlık-İş Sendikasından Rektörümüze Ziyaret

01.06.2018
Hak-İş Konfederasyonu’na bağlı Öz Sağlık-İş Sendikası Genel Başkanı Devlet Sert adına Sendika Genel Sekreteri Halit Kayalı, Aydın İl Temsilcisi Şenay Baştürk, Üniversitemiz Tıp Fakültesi Araştırma ve Uygulama Hastanesi Baş Temsilcisi Ayşe Akdam, Nazilli Ağız Diş Sağlığı Merkezi Temsilcisi Gönül Barış, Rektörümüz Prof. Dr. Cavit Bircan’a 1 Haziran 2018 tarihinde nezaket ziyaretinde bulundu.

Üniversitemiz Hastanesinde çalışan Öz Sağlık-İş üyesi sağlık işçilerinin sorunlarının konuşulduğu toplantıda, sendika üyesi işçilerin sorun ve problemlerinin çözümüne yönelik öneriler dile getirildi. Sendika temsilcileri önümüzdeki günlerde Sendika Baş Temsilcisinin başkanlığında işçilerden oluşan bir komisyon tarafından hazırlanacak raporun da Rektörümüze sunulacağını belirtti.