Öz Sağlık İş Genel Sekreteri Rektörümüzü Ziyaret Etti

27.01.2021
Öz Sağlık İş Genel Sekreteri Halit Kayalı, 26 Ocak 2021 tarihinde Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Osman Selçuk Aldemir’i makamında ziyaret etti.

Öz Sağlık İş Genel Başkan Yardımcısı Yavuz Aksanoğlu ve İl Başkanı Nefise Şahin’in de bulunduğu ziyarette heyet, toplu iş sözleşmesi öncesi nezaket ziyaretinde bulunduklarını belirterek görüşmelerin taraflar için hayırlı olmasını diledi

Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Osman Selçuk Aldemir, sağlık çalışanlarının özverili çalışmalarının ve emeklerinin büyük olduğunu vurgulayarak görüşmelerin çalışanların hak ve menfaatlerine uygun neticelenmesini temenni etti.

Ziyaret, Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Osman Selçuk Aldemir’in, nazik ziyaretleri ve iyi dilekleri için Öz Sağlık İş Genel Sekreteri Halit Kayalı’ya teşekkür etmesi ile sona erdi.