ÖSYM Başkanı Prof. Dr. Bayram Ali Ersoy, Rektörümüzü Makamında Ziyaret Etti

15.08.2024
Öğrenci Seçme ve Yerleştirme Merkezi (ÖSYM) Başkanı Prof. Dr. Bayram Ali Ersoy, 15 Ağustos 2024 tarihinde Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Bülent Kent’i makamında ziyaret etti.

Genel Sekreter V. Prof. Dr. Bertan Akyol’un da hazır bulunduğu ziyarette Rektörümüz Prof. Dr. Bülent Kent, Prof. Dr. Bayram Ali Ersoy’a, Üniversitemizin akademik ve fiziki olanaklarının yanı sıra eğitim-öğretim faaliyetleri, üniversite-şehir ve üniversite-bölge iş birlikleri kapsamında gerçekleştirilen proje ve çalışmalar ile ilgili bilgi verdi.

Yükseköğretimde ÖSYM'nin önemli bir yere sahip olduğunu belirten Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Bülent Kent, ÖSYM Başkanı Prof. Dr. Bayram Ali Ersoy'u Üniversitemizde ağırlamaktan duyduğu memnuniyeti dile getirerek, çalışmalarında başarılar diledi.

Ziyaret, karşılıklı iyi dileklerin sunulmasının ardından sona erdi.