ÖSYM Başkan Yardımcıları, Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Bülent Kent’i Makamında Ziyaret Etti

14.08.2024
Öğrenci Seçme ve Yerleştirme Merkezi (ÖSYM) Başkan Yardımcıları Prof. Dr. Necip Şimşek ve Dr. Öğr. Üyesi Cengiz Ceylan, 14 Ağustos 2024 tarihinde Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Bülent Kent’i makamında ziyaret ederek istişarelerde bulundu.

Ziyarette Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Bülent Kent’e, Rektör Yardımcıları Prof. Dr. Cemal İyem ile Prof. Dr. Erkan Salan, Genel Sekreter V. Prof. Dr. Bertan Akyol ve ÖSYM İl Koordinatör Yardımcısı Dr. Öğr. Üyesi Mahmut Sinecen eşlik etti.

Görüşmede, ÖSYM sınavlarında yeni uygulamalar ve süreçler ile ilgili bilgi alışverişinde bulunuldu. Makamda gerçekleşen görüşmelerin ardından, kampüs içinde ÖSYM’nin sınav koordinasyon merkezi olarak hayata geçirmeyi planladığı alanlar incelendi.

Ziyaret, ÖSYM Aydın İl Koordinatörlüğünde gerçekleşen incelemelerin ardından sona erdi.