Osmanlı Ocakları Aydın İl Başkanı Aykut Özsu’dan Rektörümüze Tebrik Ziyareti

05.09.2024
Osmanlı Ocakları Aydın İl Başkanı Aykut Özsu ve beraberindeki heyet, Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Bülent Kent'i 5 Eylül 2024 tarihinde makamında ziyaret etti.

Üniversitemize yaptığı değerli katkılar, Üniversitemizin gelişimine yönelik aldığı tasarruf tedbirleri ve bu süreçte hayata geçirdiği tüm akademik ve idari çalışmalar ile Üniversitemizin vizyon ve misyonunun gelişimi için yürüttüğü başarılı ve özverili çalışmalardan dolayı Osmanlı Ocakları Aydın İl Başkanı Aykut Özsu tarafından Aydın’da ilk defa Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Bülent Kent'e verilen ve Osmanlı Ocakları Genel Başkanı Kadir Canpolat’ın imzasının da yer aldığı ‘Üstün Başarı Belgesi’ takdim edildi. Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Bülent Kent, nazik ziyaretlerinden dolayı Özsu’ya teşekkür etti.

Ziyaret, karşılıklı iyi dileklerde bulunulmasının ardından sona erdi.