Osmanlı Başkentlerine Yolculuk Büyük İlgi Gördü

11.04.2018
Üniversitemiz Basın ve Halkla İlişkiler Müdür V. Arş. Gör. Ali Emre Dingil ve Trakya Üniversitesi (TÜ) Yabancı Diller Yüksekokul Sekreteri Rasim Sezen’in “Osmanlı Başkentlerine Yolculuk” adlı fotoğraf sergisi 9 Nisan 2018 tarihinde Üniversitemiz Atatürk Kongre Merkezi, fuaye alanında açıldı.

Açılışını Rektörümüz Prof. Dr. Cavit Bircan, Katip Çelebi Üniversitesi Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Turan Gökçe, İl Kültür Turizm Müdür V.  Murat Yılmaz, Basın ve Halkla İlişkiler Müdür V.  Ali Emre Dingil ve Yabancı Diller Yüksekokul Sekreteri Rasim Sezen’in yaptığı sergide Osmanlı başkentlerindeki eserlerine ışık tutuldu.

Fotoğraf serigisinde Osmanlı İmparatorluğunun başkentleri olan Söğüt, Bursa, Dimetoka, Edirne ve İstanbul’da çekilen fotoğraflar yer aldı. Sergide Rektörümüz Prof. Dr. Cavit Bircan’a bilgiler veren Ali Emre Dingil, Osmanlı Tarihine farklı bir perspektiften bakmayı amaçladıklarını ifade etti.

Sergi 11 Nisan 2018 tarihine kadar gezilebilecek.