Aydın Adnan Menderes Üniversitesi
Haber Merkezi

Oryantasyon Eğitimleri Tamamlandı

07.11.2023
Üniversitemiz Sağlık, Kültür ve Spor Daire Başkanlığı koordinatörlüğünde birinci sınıf öğrencilerimize yönelik düzenlenen Oryantasyon Eğitimleri tamamlandı.

2023-2024 Eğitim-Öğretim Yılı’nın başlamasıyla birlikte eğitimlere başlayan Oryantasyon Ekibi,  toplam 26 akademik birimde gerçekleştirdiği programlarla, ADÜ ailesine dahil olan birinci sınıf öğrencilerine Üniversitemiz birimlerinin öğrenci hizmetleri hakkında bilgilendirmelerde bulundu.

Üniversitemiz Fakülteleri ve Meslek Yüksekokullarında bir ay boyunca verilen eğitimler; Sağlık, Kültür ve Spor Daire Başkanlığı (SKS) Kültür Hizmetleri Şube Müdürü Öğr. Gör. Yelda Çüçen Öke, Bilgisayar İşletmeni Yusuf Yetkin, Teknisyen Emrah Yavuz, Psikolojik Danışma ve Rehberlik Uygulama ve Araştırma Merkezi (PDRM) Klinik Psikoloğu Elif Nur Akın, Psikolojik Danışman Esma Nur Kıranta, Kariyer Merkezi Yetkilisi Sosyolog Selda Aksoy Yetkin, Kütüphane ve Dokümantasyon Daire Başkanlığı Öğretim Görevlileri Cevher Bosna, Altan Çolakkol, İŞKUR Personeli Gül Yıldız, Gülseren Albayrak, Mehmet Tüylüce, İl Emniyet Müdürlüğü Narkotik Şube Narkorehberleri; Nilay Evren, Halit Kayıkçı (Efeler), Furkan Karadaş, Esat Yalçın (Nazilli), Nilay Yavaşoğlu, Mustafa Göçebe (Kuşadası), Kübra Erdoğan, Muhsin Taş (Söke) tarafından verildi.

Söke İşletme, Veteriner, Eğitim, Diş Hekimliği, Nazilli İktisadi ve İdari Bilimler, Aydın İktisat, Hemşirelik, Sağlık Bilimleri, İnsan ve Toplum Bilimleri, Mühendislik, Turizm, Ziraat ve Fen Fakültesi ile Atça, Söke Sağlık Hizmetleri, Köşk, Koçarlı, Yenipazar, Nazilli Sağlık Hizmetleri, Nazilli, Sultanhisar, Çine, Bozdoğan, Karacasu, Davutlar, Kuyucak ve Buharkent Meslek Yüksekokulunda gerçekleştirilen oryantasyon programlarında, Aydın Adnan Menderes Üniversitesinin büyük bir aile olduğu belirtilerek, öğrencilerimizin ihtiyaç duydukları anda yanlarında olacağımız vurgulandı.

Akademik birim yöneticileri, akademik ve idari personel ile birinci sınıf öğrencilerinin katıldığı eğitimlerde; Üniversitemizin ‘Sosyal, Kültürel ve Sportif Faaliyetleri’, ‘PDRM Hizmetleri’, ‘Kariyer Planlama, Cumhurbaşkanlığı İnsan Kaynakları Ofisi’, ‘Üniversitemiz Kütüphanesi ve İmkanları’, ‘İŞKUR Hizmetleri’, ‘Narkotik Maddelerin İnsan Hayatına  Etkileri’ konularında öğrenciler bilgilendirildi.

Öğrencilerin sorularının cevaplanması ile son bulan oryantasyon eğitimlerinde, öğrencilere başarılı bir akademik yıl geçirmeleri temennisinde bulunuldu.

+90 256 218 20 00
Faks : +90 256 214 66 87
Aydın Adnan Menderes Üniversitesi
Merkez Kampüsü, Kepez Mevkii
Efeler / AYDIN