Ortaklar Organize Sanayi Bölgesi, Üniversite-Sanayi İş Birliği Kapsamında Germencik Yamantürk MYO’yu Ziyaret Etti

08.08.2024
Ortaklar Organize Sanayi Bölgesi (OSB) Yönetim Kurulu adına Orkun Süpürgecioğlu ve Ortaklar OSB Müdürü Semiha Özgen, 7 Ağustos 2024 tarihinde Üniversitemiz Germencik Yamantürk Meslek Yüksekokulunu ziyaret etti.

Ziyarette, Germencik Yamantürk MYO Müdürü Dr. Öğr. Üyesi Ahmet Fatih Hacıyusufoğlu, Müdür Yardımcıları Öğr. Gör. Dr. Mesut Ekmekçi ve Öğr. Gör. Nergiz Yüksel hazır bulundu.

Üniversite-sanayi iş birliğini güçlendirmek amacıyla gerçekleştirilen ziyarette; bu iş birliğinin araştırma ve geliştirme projeleri, teknoloji transferi, yenilikçi projelerin desteklenmesi, istihdam, bilgi paylaşımı, iş birliği stratejilerinin belirlenmesi ve uygulanması, ortak eğitim ve staj programlarının oluşturulması ve bu programların her iki taraf için de fayda sağlaması ve nasıl geliştirilebileceği konularında görüş alışverişinde bulunuldu.

Ziyaret, toplu fotoğraf çekimi ile sona erdi.