Aydın Adnan Menderes Üniversitesi
Haber Merkezi

Oktay Saral Rektörümüz Prof. Dr. Cavit Bircan’ı Ziyaret Etti

24.03.2017
Cumhurbaşkanı Başdanışmanı ve 24. Dönem İstanbul Milletvekili Oktay Saral, Rektörümüz Prof. Dr. Cavit Bircan ile 23 Mart 2017 tarihinde ADÜ Restorant’da düzenlenen akşam yemeğinde bir araya geldi.

15 Temmuz Milli İrade ve Demokrasi Derneği’nin (MİDDER)  Aydın Kültür Merkezi Hidayet Sayın Salonu’nda düzenlediği “Anayasa Değişikliği ve Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi” istişare toplantısı için İlimizde bulunan Oktay Saral ve Hak İş Konfederasyonuna bağlı Enerji-İş Sendikası Genel Başkanı Mahmud Altuntaş, Üniversitemizi ziyaret etti.

Ziyarete Oktay Saral, Mahmud Altuntaş ve beraberlerindeki ekip katılırken, Genel Sekreter V. Yrd. Doç. Dr. Mustafa Aslan, Genel Sekreter Yardımcısı Göksel Baran, Personel Daire Başkanı Ali Evdilek, İdari Mali İşler Daire Başkanı Fazlı Uzan da ziyarette hazır bulundu.

Samimi bir ortamda geçen ziyarette Rektörümüz Prof. Dr. Cavit Bircan, Üniversitemiz hakkında Saral’a bilgiler verdi. Üniversitemizin gelişiminden duyduğu memnuniyeti ifade eden Saral, Üniversitemizin başarılarının devamını diledi.

Ziyaret hatıra fotoğrafı çekilmesiyle son buldu.

+90 256 218 20 00
Faks : +90 256 214 66 87
Aydın Adnan Menderes Üniversitesi
Merkez Kampüsü, Kepez Mevkii
Efeler / AYDIN