Dr. Öğr. Üyesi Hüseyin Nail Akgül’ün proje yürütücüsü olduğu ‘Künarlı Dondurma Üretimi ve Tüketici Tarafından Kabul Edilebilirliğinin Bulanık Mantık ile Modellenmesi’ başlıklı projesi TÜBİTAK-ARDEB 1002-B Acil Destek Modülü Kapsamında desteklenmeye değer bulundu. Proje ekibinde Üniversitemiz Ziraat Fakültesi Süt Teknolojisi Bölümü Öğretim Üyelerinden Prof. Dr. Ayşe Demet Karaman ve Doç. Dr. Filiz Yıldız Akgül araştırmacı olarak yer alıyor. Çalışmalar Üniversitemiz Gıda Güvenliği Uygulama ve Araştırma Merkezi (ADÜ-TARBİYOMER) bünyesinde yürütülecek.
Akademisyenlerimizi tebrik eder, başarılarının devamını dileriz.
Aydın Adnan Menderes Üniversitesi Senatosu’ndan İsrail’e Kınama
Üniversitemizde Koordinasyon Kurulu İletişim Temsilcileri Olağan Toplantısı Gerçekleştirildi
Üniversitemizde YÖKAK Kurumsal Akreditasyon Süreci Kapsamında Dış Paydaş Toplantısı Gerçekleştirildi
Rektörümüz, İzmir Demokrasi Üniversitesi 2025-2026 Akademik Yılı Açılış Törenine Katıldı
Köşk MYO’da “Dünya Gıda Günü” Etkinliği Gerçekleştirildi
Öğretim Üyelerimiz, TÜBİTAK Proje Çalışmalarını Sürdürüyor
Öğretim Üyelerimiz, Sırbistan’da Uluslararası Bilimsel Konferansa Katıldı
Uygulama & Kodlama :
Bilgi İşlem
Web Tasarım Grubu