Dr. Öğr. Üyesi Hüseyin Nail Akgül’ün proje yürütücüsü olduğu ‘Künarlı Dondurma Üretimi ve Tüketici Tarafından Kabul Edilebilirliğinin Bulanık Mantık ile Modellenmesi’ başlıklı projesi TÜBİTAK-ARDEB 1002-B Acil Destek Modülü Kapsamında desteklenmeye değer bulundu. Proje ekibinde Üniversitemiz Ziraat Fakültesi Süt Teknolojisi Bölümü Öğretim Üyelerinden Prof. Dr. Ayşe Demet Karaman ve Doç. Dr. Filiz Yıldız Akgül araştırmacı olarak yer alıyor. Çalışmalar Üniversitemiz Gıda Güvenliği Uygulama ve Araştırma Merkezi (ADÜ-TARBİYOMER) bünyesinde yürütülecek.
Akademisyenlerimizi tebrik eder, başarılarının devamını dileriz.
Doktora Öğrencimize Uluslararası Proje Daveti
Rektörümüz, 15 Temmuz Şehitlerini Anma, Demokrasi ve Milli Birlik Günü Programına Katıldı
15 Temmuz Programında Şehitlerimizi Dualarla Andık
Aydın Sivil Dayanışma Platformu’ndan Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Bülent Kent’e Ziyaret
AYMELEK Derneği Üyeleri, ADÜ Didim Sosyal Tesislerinde Ağırlandı
“Veteriner Mikrobiyolojide Bakteriyel Hastalıklar” Kitabı, Öğretim Üyemizin Editörlüğünde Yayımlandı
Uygulama & Kodlama :
Bilgi İşlem
Web Tasarım Grubu