Öğretim Üyemizin “Yapay Zeka ile Sağlık” Adlı Kitabı Yayımlandı

13.12.2023
Üniversitemiz Öğretim Üyesi Doç. Dr. Özel Sebetci’nin “Yapay Zeka ile Sağlık” adlı kitabı Kodlab Yayınları tarafından basıldı.

Üniversitemiz Öğretim Üyesi Doç. Dr. Özel Sebetci’nin yazdığı kitapta, sağlık bilgi sistemlerinin ve teknolojilerinin sağlık hizmetlerindeki mevcut zorluklarla nasıl uyum sağladığı ve bu zorlukların üstesinden gelmede nasıl bir rol oynadığı aktarılırken yapay zekâ ve makine öğreniminin sağlık hizmetlerine entegrasyonu, büyük veri analizlerinin önemi, mobil sağlık uygulamalarının gelişimi ve genetik bilgilerin sağlık hizmetlerine entegrasyonu gibi konular ele alınıyor. Bunun yanı sıra kitapta, gelecekteki sağlık bilgi sistemleri ve teknolojilerinin yönleri, veri güvenliği ve mahremiyeti, lot cihazları ve sensör teknolojileri, sanal gerçeklik uygulamaları ve blockchain teknolojisinin sağlık sektöründeki potansiyeli gibi alanlarla da ilgili bilgi aktarılıyor.

Öğretim üyemizi tebrik eder, başarılı çalışmalarının devamını dileriz.