“Sazan (Cyprinus carpio) Yemlerine Farklı Oranlarda İlave Edilen Thymus capitatus Uçucu Yağının Büyüme Performansı, Kan Parametreleri, Antioksidan Sistem ve Bağışıklıkla İlişkili Gen Ekspresyonu Üzerine Etkileri” başlıklı projede, su ürünlerinde doğal katkıların verimlilik ve sağlık üzerindeki etkileri araştırılacak. Çalışma ile akuakültürde doğal yem katkılarının sağlıklı ve sürdürülebilir üretime katkı sağlaması hedefleniyor.
Projede; Üniversitemiz Öğretim Üyesi Prof. Dr. Ferda Akar’ın yanı sıra Çanakkale Onsekiz Mart, Kastamonu ve Dokuz Eylül Üniversitelerinden akademisyenler de araştırmacı olarak görev alıyor.
Üniversitemiz adına önemli bir bilimsel kazanım olan bu destekle araştırma faaliyetlerinin güçlendirilmesi ve ulusal düzeyde katma değer üretilmesi amaçlanıyor.
Proje ekibini tebrik ediyor, başarılarının devamını diliyoruz.
Üniversitemizde “7 Ekim: Gazze’den Bugüne” Söyleşisi Gerçekleştirildi
Siyasal Bilgiler Fakültesinde Dekanlık Devir-Teslim Töreni Gerçekleşti
ADÜ Sağlık Bilimleri Fakültesi Dergisi’nin Yeni Sayısı Yayımlandı
İletişim Fakültesinde Öğrencilere Yönelik Projeler ve Festival Katılımı
Üniversitemizde Oryantasyon Programları Sürüyor
Öğretim Üyemizin “Mehmet Akif Ersoy’un İzinde Değerler Eğitimi” Adlı Kitabı Yayımlandı
Öğrencilerimiz “Ulaşan ve Erişen Türkiye 2053 Ar-Ge Fikir Yarışması”nda Ödül Kazandı
Ziraat Fakültesinde Balık Yemi Üreticilerine Yönelik Çalıştayın İkinci Eğitimi Düzenlendi
Uygulama & Kodlama :
Bilgi İşlem
Web Tasarım Grubu