“Sazan (Cyprinus carpio) Yemlerine Farklı Oranlarda İlave Edilen Thymus capitatus Uçucu Yağının Büyüme Performansı, Kan Parametreleri, Antioksidan Sistem ve Bağışıklıkla İlişkili Gen Ekspresyonu Üzerine Etkileri” başlıklı projede, su ürünlerinde doğal katkıların verimlilik ve sağlık üzerindeki etkileri araştırılacak. Çalışma ile akuakültürde doğal yem katkılarının sağlıklı ve sürdürülebilir üretime katkı sağlaması hedefleniyor.
Projede; Üniversitemiz Öğretim Üyesi Prof. Dr. Ferda Akar’ın yanı sıra Çanakkale Onsekiz Mart, Kastamonu ve Dokuz Eylül Üniversitelerinden akademisyenler de araştırmacı olarak görev alıyor.
Üniversitemiz adına önemli bir bilimsel kazanım olan bu destekle araştırma faaliyetlerinin güçlendirilmesi ve ulusal düzeyde katma değer üretilmesi amaçlanıyor.
Proje ekibini tebrik ediyor, başarılarının devamını diliyoruz.
26. Ege Bölge Toplantısı Üniversitemiz Ev Sahipliğinde Gerçekleştirildi
Üniversitemizde Temel Yapay Zeka Eğitimi Tamamlandı
Öğretim Üyemiz Avrupa Birliği Destekli Projede Uzman Olarak Eğitmenlik ve Mentörlük Yapacak
Nazilli İİBF’de “20. Yılında Türk Denetimli Serbestlik Sistemi” Paneli Gerçekleştirildi
“Gençlerle Sürdürülebilir Yaşayan Bir Ekosistem İçin El Ele” Projesi Onaylandı
Üniversitemiz Ev Sahipliğinde Motivasyon ve Farkındalık Programı Gerçekleştirildi
Üniversitemizde Hizmet İçi Eğitim Programları Düzenlendi
Öğretim Üyemizin Kitapları Yayımlandı
Buharkent MYO ile Buharkent Halk Eğitim Merkezi Arasında İş Birliği Protokolü İmzalandı
Bozdoğan MYO Öğrencilerinden Abalıoğlu Balık İşleme Tesisi’ne Teknik Gezi
Uygulama & Kodlama :
Bilgi İşlem
Web Tasarım Grubu