Öğretim Üyemizin Sözlü Bildirisi Ödüle Layık Görüldü

07.06.2017
Üniversitemiz Sağlık Bilimleri Fakültesi Öğretim Üyesi Yrd. Doç. Dr. Serap Gökçe, Geriatri, Gerontoloji alanında uzman yerli ve yabancı öğretim üyelerinin katılımıyla 11-13 Mayıs 2017 tarihleri arasında 2000’in üzerinde katılımcıyla gerçekleşen, Uluslararası Keyifli Yaş Alma Fuarı ve Kongresi’nde “Aydın Merkezde Yaşayan 75 Yaş ve Üzeri Yaşlıların Yaşam Koşulları ve Sağlık Durumları” adlı sözlü bildiri ile ikincilik ödülüne layık görüldü.

Yrd. Doç. Dr. Gökçe; Hemşirelik Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Didem Evci Kiraz, Hemşirelik Fakültesi Öğretim Üyeleri ve  Toplum Destekli Polis Biriminin ortaklaşa yürüttüğü “Yalnız Değilsiniz” projesinin bir ürünü olan sözlü bildiri ikincilik ödülünü, Üniversitemiz bünyesinde de eğitim faaliyetlerine başlayacak olan Tazelenme Üniversitesi’nin kurucusu Prof. Dr. İsmail Tufan’dan aldı.