Öğretim Üyemizin Projesine TÜSEB’den Destek

05.12.2023
Üniversitemiz Sağlık Bilimleri Fakültesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. Serdal Öğüt’ün yürütücülüğündeki proje, Türkiye Sağlık Enstitüleri Başkanlığı (TÜSEB) Araştırma ve Geliştirme Projelerini Destekleme Programı B Grubu AR-GE Projeleri kapsamında desteklenmeye hak kazandı.

Sağlık Bilimleri Fakültesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. Serdal Öğüt’ün yürütücülüğünde, Gürkan Bayraktar (Germencik Devlet Hastanesi), Doç. Dr. Züleyha Doğanyiğit (Bozok Üniversitesi) ve Dr. Öğr. Üyesi Tuncer Kutlu’nun (Hatay Mustafa Kemal Üniversitesi) araştırmacı olarak yer aldığı ‘Monosodyum Glutamat ile Deneysel Toksikasyon Oluşturulmuş Yaşlı Sıçanlarda, Oleuropein’in Olası Koruyucu Etkilerinin Araştırılması’ başlıklı proje TÜSEB tarafından desteklenecek.

Öğretim üyemiz ve proje ekibini tebrik eder, başarılarının devamını dileriz.