"Farklı Isıl İşlem Koşullarınında Üretilen Lacticaseibacillus paracasei subsp. paracasei 431 (L. casei 431) Paraprobiyotiğinin In vitro Kolon Mikrobiyotasına ve Kısa Zincirli Yağ Asitleri Üzerine Etkisi" başlıklı projenin süresi bir yıl olacak ve çalışmalar Üniversitemiz Ziraat Fakültesi Süt Teknolojisi Bölümü Laboratuvarı ve Tarımsal Biyoteknoloji ve Gıda Güvenliği Uygulama ve Araştırma Merkezi (ADÜ-TARBİYOMER) bünyesinde yürütülecek.
Proje ekibini tebrik eder, başarılarının devamını dileriz.
Aydın Adnan Menderes Üniversitesi Senatosu’ndan İsrail’e Kınama
Üniversitemizde Koordinasyon Kurulu İletişim Temsilcileri Olağan Toplantısı Gerçekleştirildi
Üniversitemizde YÖKAK Kurumsal Akreditasyon Süreci Kapsamında Dış Paydaş Toplantısı Gerçekleştirildi
Rektörümüz, İzmir Demokrasi Üniversitesi 2025-2026 Akademik Yılı Açılış Törenine Katıldı
Köşk MYO’da “Dünya Gıda Günü” Etkinliği Gerçekleştirildi
Öğretim Üyelerimiz, TÜBİTAK Proje Çalışmalarını Sürdürüyor
Öğretim Üyelerimiz, Sırbistan’da Uluslararası Bilimsel Konferansa Katıldı
Uygulama & Kodlama :
Bilgi İşlem
Web Tasarım Grubu