Öğretim Üyemizin Projesi İrlanda IT Sligo CUA Tarafından Desteklenmeye Değer Bulundu

25.08.2020
Üniversitemiz Hemşirelik Fakültesi Dekanı ve Radyoloji Ana Bilim Dalı Öğretim Üyesi Prof. Dr. Yelda Özsunar’ın İrlanda Sligo Üniversitesi, Canolly Hastanesi ve ABD California Roche tissue diagnostic’den araştırmacılarla ortak olarak hazırladıkları ‘Sinonazal tümörlerin BT ve MR görüntülemesinde yapay zeka ve derin öğrenme’ konusundaki araştırma projesi, İrlanda IT Sligo CUA tarafından desteklenmeye değer bulundu.

Prof. Dr. Yelda Özsunar, İrlanda’daki eğitim giderleri ve yıllık 10 000 Euro burs desteği verilecek programa yapay zeka, radyolojik görüntü işleme konusunda doktora yapmak isteyen adayların başvurabileceğini belirterek, “Adayların CV’leri ile birlikte yeldaozsunar@gmail.com veya Unnikrishnan.saritha@itsligo.ie adresine 30 Ağustos 2020 tarihine kadar başvurmaları gerekmektedir.” dedi.

Adaylarda Aranacak Özellikler

Çok iyi derecede İngilizce bilmek ve aşağıdaki eğitimleri almış olmak:

Minimum 2.1 honours degree or equivalent GPA in Computer Science, Computing & Information Technology, Computer Vision & Artificial Intelligence, Data Science or in a related discipline in Engineering will be required. Candidates with a masters degree in any of the above listed areas is desirable. Previous research experience in Image Processing or Machine Learning will be an added advantage but not mandatory.

Completed CVs detailing academic achievements and previous research projects undertaken should be forwarded to the following email. Unnikrishnan.saritha@itsligo.ie, yeldaozsunar@gmail.com