Prof. Dr. Civelek “Yalnızca günümüzün değil, aynı zamanda Antik Çağ’ın beslenmesine ilginin artmasıyla arkeoloji, tarih, antropoloji vb. alanlarda disiplinlerarası araştırmalar yapılmaktadır. Dünyada olduğu kadar Türkiye’de de bu konuda yapılan çalışmalar son 30 yılda artış göstermiştir. Bu kitap, Roma İmparatorluk Dönemi’nde yeme-içmenin önemi, antik yazarların anlatımları, tüketilen besinler, yemekler ve bazı tarifler, sosyal statü ve yemek ilişkisi, mutfak yapısı, sofra ve depolama kapları ile ekipman hakkında bilgiler içermektedir. Beslenmeyle ilişkili arkeolojik kanıtlara ve görsellere -özellikle Anadolu’dan gelenlere- olabildiğince yer verilmiştir.” sözleriyle çalışmalarının önemini ifade etti.
Öğretim Üyemiz Prof. Dr. Aynur Civelek’i ve Uzman Arkeolog Hafize Alkurt Orbay’ı tebrik eder çalışmalarının devamını dileriz.
Üniversitemizde Erasmus+ KA1 ve KA2 Bilgilendirme Eğitimleri Gerçekleştirildi
Üniversitemiz İç Kontrol İzleme ve Yönlendirme Kurulu Toplantısı Gerçekleştirildi
Öğretim Üyelerimizin Editörlüğünü Üstlendiği Kitap Yayımlandı
Nazilli İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesinde “Siber Güvenlik Semineri” Düzenlendi
Mühendislik Fakültesi Tarafından “Gıda Zehirlenmeleri” Konulu Panel Gerçekleştirildi
“Afetlerde Kritik İletişim Zinciri: Sakom’dan Sahaya, Hastaneden Eğitime” Paneli Düzenlendi
Öğretim Üyemizin Editörlüğünü Üstlendiği Kitap Yayımlandı
Genel Sekreterlik İş Sağlığı ve Güvenliği Kurulu Toplantısı Gerçekleştirildi
Üniversitemiz Güney Kampüsü’nde Kariyer Günü Etkinliği Düzenlendi
Uygulama & Kodlama :
Bilgi İşlem
Web Tasarım Grubu