Öğretim Üyemizin “Meşe Ormanının Küçük Bilgesi, ‘Boncuk’” Adlı Çocuk Kitabı Yayımlandı

17.01.2024
Üniversitemiz Fen Fakültesi Biyoloji Bölümü Öğretim Üyesi Prof. Dr. Mesut Kırmacı’nın kaleme aldığı “Meşe Ormanının Küçük Bilgesi, ‘Boncuk’” başlıklı çocuk kitabı yayımlandı.

Prof. Dr. Mesut Kırmacı, “8 yaşından itibaren keyifle okunabilecek kitapta meraklı kahramanımız Boncuk ile doğayı anlama yolunda bir serüvene çıkıyoruz. Ormanlar sadece hafta sonları pikniğe gidilen ağaçların olduğu alanlar değil, binlerce yılda oluşmuş, bütün unsurlarıyla büyük yaşam alanlarıdır. İnsan, doğa yerine kendini merkeze koyduğunda; kayıp, her iki taraf için de çok büyük olacaktır. Doğayı anlama ve birlikte yaşam, sağlıklı bir gelecek için tek seçenektir.” dedi.

Öğretim üyemizi tebrik eder, başarılı çalışmalarının devamını dileriz.