Aydın Adnan Menderes Üniversitesi
Haber Merkezi

Öğretim Üyemizin Kitapları Yayımlandı

13.02.2020
Çok sayıda uluslararası bilimsel derginin hakem kurulunda yer alan, bilimsel yayınlarına yapılan atıflarla "Üretken Bilim İnsanları-Webometrics Türkiye" listesinde yer alarak Üniversitemizi başarıyla temsil eden, ulusal ve uluslararası kitaplarıyla yönetimsel ve bilimsel problemlere yaratıcı çözümlemeler sunan Üniversitemiz Turizm Fakültesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. Atila Yüksel’in kitapları yayımlandı.

Toplum için bilim ilkesinin savunucusu Prof. Dr. Atila Yüksel’in, insana dokunma ve toplumsal sorunlara ışık tutma gayesiyle yakın zamanda günümüzün gerçeği "dualiteyi" başarıyla işleyen "Geçit: Ben Kaybolmadan Önce" romanının takibinde kaleme aldığı dört eseri yayımlandı.

 Hissederek yaşadığı babalığı işlediği, bolca romantizm, idealizm ve realizm içeren "Babamın Mevsimleri"; drama üçgeninde başarının karşılıksız kalmadığı mobbing’in kusursuz bir cinayet olduğunu akıllara durgunluk veren bir çıplaklıkla gözler önüne seren "Fent"; kadının insan yetiştirmekten kaynaklanan kadim gücünü ve farklı inançlarına rağmen insanların bir çocuğun kalbinde nasıl birleşebileceğini temsil eden "Alfa Kadınlar"; bu toprakların marka üretebileceğini ispatlayan, etkileyici bir hayat hikayesinin ele alındığı biyografik roman "Hayallerin Hasadı- Tülin Akın" ve yetişkin eğitiminin sırrını anlattığı "Androgoji ve İş Dünyası: Yetişkinler Eğitimde" Yüksel’in ilgi gören yapıtları arasında yer alıyor.

+90 256 218 20 00
Faks : +90 256 214 66 87
Aydın Adnan Menderes Üniversitesi
Merkez Kampüsü, Kepez Mevkii
Efeler / AYDIN