Öğretim Üyemizin Kitabı Yayımlandı

14.02.2024
Üniversitemiz Öğretim Üyesi Doç. Dr. Özel Sebetci’nin “Full Stack Programlamaya Giriş” adlı kitabı Seçkin Yayıncılık tarafından basıldı.

Doç. Dr. Özel Sebetci’nin yazdığı kitapta, Full Stack geliştirme yolculuğuna başlamak isteyenler için temel kavramlar açıklanıyor. Kitapta, hem ön yüz (fornted) hem de arka yüz (backend) geliştirme konuları, web uygulamaları oluşturmanın incelikleri gösterilerek yapay zeka alanında temel kavramlar açıklanıp alanın gücü ve potansiyeli  vurgulanıyor. “Full Stack ve Yapay Zeka: Neden ve Nasıl”, bu iki konuyu ele alan kitapta, okurlara önemli bilgiler sunuluyor. Kitap bir rehber olmaktan ziyade, aynı zamanda okuyuculara kariyer gelişimini hızlandırmaya yardımcı olacak pratik bilgiler sunuyor.

Öğretim üyemizi tebrik eder, başarılı çalışmalarının devamını dileriz.