Öğretim Üyemizin Kitabı Yayımlandı

15.11.2022
Üniversitemiz İnsan ve Toplum Bilimleri Fakültesi Felsefe Bölümü Öğretim Üyesi Doç. Dr. Cengiz İskender Özkan'ın ‘Mantığa Giriş’ isimli kitabı yayımlandı.

Kitap içeriği hakkında bilgi veren Doç. Dr. Cengiz İskender Özkan, “Mantığa Giriş adlı çalışma, mantık disiplinine ilgi duyan herkes için giriş niteliğinde bir çalışmadır. Kitap mantığın kısa bir tarihçesi ve tanımıyla birlikte argüman, çıkarım, önerme, geçerlilik ve tutarlılık gibi mantığın temel kavramlarının açıklamasını vererek mantık disiplininin tarihsel süreci içinde geliştirilen ve argümanlarda geçerlilik denetleme tekniklerini iki ana kısımda, Klasik Mantık ve Modern Mantık Sistemleri dahilinde sunmaktadır.” dedi.

Öğretim Üyemiz Doç. Dr. Cengiz İskender Özkan’ı tebrik ediyor, başarılı çalışmalarının devamını diliyoruz.