Öğretim Üyemizin Kitabı Yayımlandı

09.11.2022
Üniversitemmiz İnsan ve Toplum Bilimleri Fakültesi, Fransız Dili ve Edebiyatı Bölümü Öğretim Üyesi Prof. Dr. Mustafa Sarıca’nın yayına hazırladığı ve bölüm yazarı olduğu yeni kitabı “Dilbilimleri ve Dilbilimsel Yazın Çalışmaları” adlı kitabı yayımlandı.

Kitap içeriği hakkında bilgi veren Prof. Dr. Mustafa Sarıca, “Güç birliği yapmış bilim insanlarının dilbilim ve karşılaştırmalı yazın örnekleri kapsamında kalem oynattığı bu ortak çalışma çeşitli kesimlerin ilgisini çekecek güncel bilimsel yaklaşımları sergilemektedir. Yazıya tutunmuş daha çok bilgi, bugünü dünden daha aydınlık olacağı bir gelecek yan yana gelmiş bilim insanlarının çabalarıyla gerçekleşecektir.” dedi.

Öğretim Üyemiz Prof. Dr. Mustafa Sarıca’yı tebrik ediyor, başarılı çalışmalarının devamını diliyoruz.