Öğretim Üyemizin Katkı Sunduğu Projenin Bilimsel Bildirisi, ‘En İyi Sözel Bildiri’ Seçildi

28.11.2023
Üniversitemiz Eğitim Fakültesi Özel Eğitim Bölümü Öğretim Üyesi Doç. Dr. Ahmet Bildiren’in de yer aldığı TÜBİTAK 4005 Projesi “Bilim Ve Sanat Merkezi Destek Eğitim Etkinliklerine Sportif Eğitsel Oyunların Entegrasyonu” tamamlanmasının ardından ilgili proje ile sunulan bilimsel bildiri, 21. Uluslararası Spor Bilimleri Kongresi’nde ‘En İyi Sözel Bildiri Ödülünü’ aldı.

Berkcan Boz, Olcay Kiremitçi, Pelin Gönkek, Berrin Akın Akbüber ve Ahmet Bildiren tarafından hazırlanan “Üstün Yetenekli Öğrenciler İçin Tasarlanmış Fiziksel Aktivite Entegrasyonuna Yönelik Öğretmen Eğitimi Programı: ADD-IE Modeli Temelinde Karma Desen Bir Araştırma” adlı bildiri, Uluslararası Spor Bilimleri Kongresi’nde “Beden Eğitimi ve Spor Öğretmenliği” alanında en iyi sözel bildiri ödülünü almaya hak kazandı.

Öğretim üyemizi tebrik eder, başarılı çalışmalarının devamını dileriz.