Öğretim Üyemizin Editörlüğünü Yaptığı Kitap Yayımlandı

06.12.2023
Üniversitemiz Tıp Fakültesi Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları Ana Bilim Dalı, Çocuk Nörolojisi Bilim Dalı Öğretim Üyesi Prof. Dr. Ayşe Tosun'un editörlüğünü yaptığı "Sistemik Hastalıkların Nörolojik Bulguları" adlı kitap Türkiye Klinikleri tarafından basıldı.

Üniversitemiz Tıp Fakültesinden Prof. Dr. Duygu Erge, Prof. Dr. Tolga Ünüvar, Doç. Dr. Soner Sertan Kara, Doç. Dr. Serkan Fazlı Çelik, Doç. Dr. Börte Gürbüz Özgür, Doç. Dr. Aykut Çağlar, Doç. Dr. Elif Çelik, Doç. Dr. Müge Ayanoğlu, Dr. Öğr. Üyesi Mediha Akcan, Dr. Öğr. Üyesi Emine Göksoy, Dr. Öğr. Üyesi Şule Demir, Dr. Sebla Güneş ve Dr. Simge Atar Beşe'nin de katkı sunduğu kitap, çocukluk çağındaki nörolojik hastalıkların sadece santral sinir sistemi ve/veya periferik sinir sistemini ilgilendiren hastalıklarla sınırlı olmayıp, aynı zamanda sağlığımızı etkileyen her türlü sistemik ve ruhsal hastalıkların santral ve/veya periferik sinir sistemini de etkilemesiyle ortaya çıkan klinik tabloları ele alıyor.

Akademisyenlerimizi tebrik eder, başarılı çalışmalarının devamını dileriz.