Kitap, 12 farklı üniversiteden alanında uzman 15 akademisyen ve 3 asistan şef tarafından hazırlanan kapsamlı bir çalışma sunuyor. Anadolu'nun mutfak kültürlerinin derinlemesine incelendiği bu eser, bölgelere ait mutfak kültürünün tarihsel gelişiminden, bölgelere özgü yiyecek ve içeceklere, özel pişirme yöntemlerinden, kullanılan araç gereçlere kadar geniş bir yelpazeyi kapsıyor. Ayrıca, her bölgenin şehirlerine ait yöresel yemek tariflerine de yer verilen kitap, hem akademik bir kaynak olma özelliği taşıyor hem de pratik bir başvuru rehberi sunuyor.
Öğretim üyemizi tebrik eder, başarılı çalışmalarının devamını dileriz.
26. Ege Bölge Toplantısı Üniversitemiz Ev Sahipliğinde Gerçekleştirildi
Üniversitemizde Temel Yapay Zeka Eğitimi Tamamlandı
Öğretim Üyemiz Avrupa Birliği Destekli Projede Uzman Olarak Eğitmenlik ve Mentörlük Yapacak
Nazilli İİBF’de “20. Yılında Türk Denetimli Serbestlik Sistemi” Paneli Gerçekleştirildi
“Gençlerle Sürdürülebilir Yaşayan Bir Ekosistem İçin El Ele” Projesi Onaylandı
Üniversitemiz Ev Sahipliğinde Motivasyon ve Farkındalık Programı Gerçekleştirildi
Üniversitemizde Hizmet İçi Eğitim Programları Düzenlendi
Öğretim Üyemizin Kitapları Yayımlandı
Buharkent MYO ile Buharkent Halk Eğitim Merkezi Arasında İş Birliği Protokolü İmzalandı
Bozdoğan MYO Öğrencilerinden Abalıoğlu Balık İşleme Tesisi’ne Teknik Gezi
Uygulama & Kodlama :
Bilgi İşlem
Web Tasarım Grubu