Kitap, 12 farklı üniversiteden alanında uzman 15 akademisyen ve 3 asistan şef tarafından hazırlanan kapsamlı bir çalışma sunuyor. Anadolu'nun mutfak kültürlerinin derinlemesine incelendiği bu eser, bölgelere ait mutfak kültürünün tarihsel gelişiminden, bölgelere özgü yiyecek ve içeceklere, özel pişirme yöntemlerinden, kullanılan araç gereçlere kadar geniş bir yelpazeyi kapsıyor. Ayrıca, her bölgenin şehirlerine ait yöresel yemek tariflerine de yer verilen kitap, hem akademik bir kaynak olma özelliği taşıyor hem de pratik bir başvuru rehberi sunuyor.
Öğretim üyemizi tebrik eder, başarılı çalışmalarının devamını dileriz.
Doktora Öğrencimize Uluslararası Proje Daveti
Rektörümüz, 15 Temmuz Şehitlerini Anma, Demokrasi ve Milli Birlik Günü Programına Katıldı
15 Temmuz Programında Şehitlerimizi Dualarla Andık
Aydın Sivil Dayanışma Platformu’ndan Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Bülent Kent’e Ziyaret
AYMELEK Derneği Üyeleri, ADÜ Didim Sosyal Tesislerinde Ağırlandı
“Veteriner Mikrobiyolojide Bakteriyel Hastalıklar” Kitabı, Öğretim Üyemizin Editörlüğünde Yayımlandı
Uygulama & Kodlama :
Bilgi İşlem
Web Tasarım Grubu