Kitap, 12 farklı üniversiteden alanında uzman 15 akademisyen ve 3 asistan şef tarafından hazırlanan kapsamlı bir çalışma sunuyor. Anadolu'nun mutfak kültürlerinin derinlemesine incelendiği bu eser, bölgelere ait mutfak kültürünün tarihsel gelişiminden, bölgelere özgü yiyecek ve içeceklere, özel pişirme yöntemlerinden, kullanılan araç gereçlere kadar geniş bir yelpazeyi kapsıyor. Ayrıca, her bölgenin şehirlerine ait yöresel yemek tariflerine de yer verilen kitap, hem akademik bir kaynak olma özelliği taşıyor hem de pratik bir başvuru rehberi sunuyor.
Öğretim üyemizi tebrik eder, başarılı çalışmalarının devamını dileriz.
Rektörümüz, Hazine ve Maliye Bakan Yardımcısı Dr. İsmail İlhan Hatipoğlu ile Görüştü
Rektörümüz, YÖK Başkanı Prof. Dr. Erol Özvar ile İstişarelerde Bulundu
Mavi Vatanda Deniz Ekosistemi İçin Müsilaja Son: ADÜ Teknofest 2025 Finalinde
ADÜ Hastanesinde Başarılı Karaciğer Nakli ile Sağlığına Kavuştu
Buharkent Meslek Yüksekokulu ile Netspeed A.Ş. Arasında İş Birliği Protokolü İmzalandı
Rektörümüz, 30 Ağustos Zafer Bayramı Kutlamalarına Katıldı
Rektörümüz, Sağlık Kampüsü’nde Devam Eden ve Planlanan Çalışmaları İnceledi
Medeniyet Tasavvuru Okulu 2025 Aydın Akademik Yaz Kampı Başladı
Uygulama & Kodlama :
Bilgi İşlem
Web Tasarım Grubu