Aydın Adnan Menderes Üniversitesi
Haber Merkezi

Öğretim Üyemizin Editörlüğünü Üstlendiği ve Yüksek Lisans Öğrencilerimizin Katkı Sunduğu Kitap Yayımlandı

26.03.2024
Üniversitemiz Spor Bilimleri Fakültesi Öğretim Üyesi Doç. Dr. Pero Duygu Dumagöz’ün editörlüğünü üstlendiği ve bölüm yazarları arasında yüksek lisans öğrencilerinin yer aldığı “Spor Yönetimi ve Liderlik” başlıklı kitap, uluslararası yayınevi statüsündeki “Efe Akademi Yayıncılık” tarafından yayımlandı.

Kitabın bölüm yazarlığını, Üniversitemiz Sosyal Bilimler Enstitüsü Spor Yönetim Bilimleri Ana Bilim Dalı yüksek lisans öğrencileri Ali Yavuz, Duygu Ülker, Ecem Kurtulan, Erçin Örki, Gülhanım Kurt, Memduh Yıldırımcılar ve Zehra Ovalı; Pamukkale Üniversitesi Spor Yöneticiliği Ana Bilim Dalı yüksek lisans öğrencisi (eski öğrencimiz) Fevzi Horzum; Gazi Üniversitesi Hareket ve Antrenman Bilimi Ana Bilim Dalı doktora öğrencisi Ahmet Serhat Aydın; Akdeniz Üniversitesi Spor Bilimleri Fakültesi Öğr. Gör. İsmail Varol; Siirt Valisi Dr. Kemal Kızılkaya; Siirt Üniversitesi Beden Eğitimi ve Spor Yüksekokulu Dr. Öğr. Üyesi Abdulkadir Ekin; Kırşehir Gençlik Spor İl Müdürlüğü Antrenör Mine Gökkaya; İstanbul Sabahattin Zaim Üniversitesi Spor Bilimleri Fakültesi Dr. Öğr. Üyesi İbrahim Akgün; Bartın Üniversitesi Spor Bilimleri Fakültesi Dr. Öğr. Üyesi Cemal Özman; Karamanoğlu Mehmetbey Üniversitesi Öğr. Gör. Dr. Mehmet Ali Horozoğlu'nun üstlendiği kitap, lider olma yolunda ilerleyen okuyucuların, liderliğin değerini ve gücünü bir kez daha fark etmelerine yardımcı olmayı hedefliyor.

Doç. Dr. Pero Duygu Dumangöz, “Yönetim biliminin babası olarak tanıdığımız Peter Ferdinand Drucker’in ifade ettiği gibi ‘Yönetici işi doğru yapar, Lider ise doğru işi yapar’. Doğru işi yaptığımızı düşünen ve kitabımızı okuyan herkese teşekkürlerimi sunuyorum.” dedi.

Öğretim üyemizi ve öğrencilerimizi tebrik eder, başarılı çalışmalarının devamını dileriz.

+90 256 218 20 00
Faks : +90 256 214 66 87
Aydın Adnan Menderes Üniversitesi
Merkez Kampüsü, Kepez Mevkii
Efeler / AYDIN