Öğretim Üyemizin Danışman Olarak Yer Aldığı Proje TÜBİTAK Tarafından Desteklendi

09.10.2024
Üniversitemiz Ziraat Fakültesi Tarım Ekonomisi Bölümü Öğretim Üyesi Prof. Dr. Altuğ Özden’in danışman olarak yer aldığı proje, TÜBİTAK tarafından desteklenmeye hak kazandı.

Prof. Dr. Altuğ Özden’in ve Selçuk Üniversitesi Ziraat Fakültesi Tarım Ekonomisi Bölümü Öğretim Üyesi Prof. Dr. Zeki Bayramoğlu'nun danışman olarak yer aldığı ve Selçuk Üniversitesi Çumra Uygulamalı Bilimler Yüksekokulu Öğr. Gör. Dr. Süheyla Ağızan’ın yürütücülüğünü üstlendiği “Kuru İncir Tedarik Zincirinde Karbon Ayak İzinin Belirlenmesi” başlıklı proje, TÜBİTAK tarafından 2218-Yurt İçi Doktora Sonrası Araştırma Burs Programı kapsamında 24 ay süreyle desteklenecek.

Proje ekibini tebrik eder, başarılarının devamını dileriz.