Aydın Adnan Menderes Üniversitesi
Haber Merkezi

Öğretim Üyemizin Çeviri Editörlüğünü Üstlendiği Kitap Yayımlandı

06.10.2023
Üniversitemiz İnsan ve Toplum Bilimleri Fakültesi Psikoloji Bölümü Öğretim Üyesi Prof. Dr. Hacer Harlak’ın çeviri editörlüğünü yaptığı ‘Psikoloji ve Kültür’ isimli kitap yayımlandı.

Psikoloji alanındaki akademik eğitimin, psikoloji ve kültür ilişkisine dair yaklaşım ve tartışmaları kapsayacak şekilde güncellenmesi sürecinde kitabın önemli bir rol üstlendiğini belirten Prof. Dr. Hacer Harlak,  “Psikoloji ve Kültür kitabı, hem psikoloji alanındaki akademisyenlere, ilgili lisans ve lisansüstü eğitim programlarındaki öğrencilere bir kaynak görevi görmesi hem de psikolojinin konusu olan meseleleri geniş bir çerçeveden anlamak isteyen, entelektüel bilgiye meraklı okurlara hitap etmesi yönüyle dikkat çekiyor.” ifadelerini kullandı.

Kitaptaki bölüm çevirileri Prof. Dr. Hacer Harlak’ın yanı sıra Psikoloji Bölümü Dr. Öğr. Üyesi Pınar Elmas, Dr. Öğr. Üyesi Ece Sağel Çetiner, Dr. Öğr. Üyesi F. Ebru Köse, Dr. Öğr. Üyesi Gözde Sayın Karakaş, Arş. Gör. Dr. Gamze Karadayı Kaynak, Arş. Gör. Fulya Şat, Arş. Gör. Feyza Karslı ve Arş. Gör. Seda Eren tarafından yapıldı.

Öğretim elemanlarımızı tebrik eder çalışmalarının devamını dileriz. 

 

 

+90 256 218 20 00
Faks : +90 256 214 66 87
Aydın Adnan Menderes Üniversitesi
Merkez Kampüsü, Kepez Mevkii
Efeler / AYDIN