Danang Uluslararası Yiyecek Festivali’nde Türk Mutfağı Rüzgarı Esti
Dr. Öğr. Üyesi Emrah Köksal Sezgin, 2-6 Haziran 2019 tarihleri arasında Vietnam’ın Danang şehrinde bu yıl ilki düzenlenen Danang Uluslararası Yiyecek Festivali’nde bulunarak Ülkemizi ve Üniversitemizi başarı ile temsil etti.
Dünya Şefler Birliği (WACS) tarafından organze edilen festivalde, ABD, Hindistan, Singapur, İsveç, Almanya, Avustralya, Meksika, Malezya, Yunanistan, Lübnan, Çin ve Sri Lanka ile beraber 13 farklı ülke mutfağının seçkin yemekleri sunuldu.
Sezgin’in Türk mutfağının ve bölgemizin eşsiz lezzetlerini sunduğu ve pratik bilgiler aktardığı festivalde kendisine Davutlar Meslek Yüksekokulu Aşçılık Program Koordinatörü Öğr. Gör. Ahu Sezgin eşlik etti.
" Medal of Merit" Madalya Ödülü
Dr. Öğr. Üyesi Emrah Köksal Sezgin, dünyanın seçkin gastronomi örgütlerinden Dünya Gastronomi Enstitüsü yönetim ve icra kurulları kararları ile "The Medal of Merit" madalya ödülüne layık görüldü.
Öğretim Üyemizi tebrik eder, başarılarının devamını dileriz.
Karacasu Memnune İnci MYO Akademik Kurul Toplantısı Gerçekleşti
Koçarlı Meslek Yüksekokulunda Bağımlılıkla Mücadele Eğitimi Verildi
Nazilli SHMYO’da “Oryantasyon Eğitimi” ve “Bağımlılıkla Mücadele Eğitimi” Verildi
Öğretim Üyemizin İçinde Bulunduğu İnovasyon Topluluğunun Geliştirdiği Ürün Patent Aldı
Öğretim Üyemizin Editörlüğünü Yaptığı Kitap Yayımlandı
Kuşadası MYO’da “TÜBİTAK 2209 Proje Yazma Eğitimi” Düzenlendi
Aydın MYO’DA İŞKUR Eğitimleri Verilmeye Başlandı
Sultanhisar MYO’da “Bağımlılıkla Mücadele Eğitimi” Verildi
MEB Öğretmen Akademileri Projesi Kapsamında Öğretim Elemanlarımız Görevlendirildi
Rektörümüz, 'ADIM Üniversiteleri Rektörler ve İdari Grup Toplantısı’na Katıldı
Uygulama & Kodlama :
Bilgi İşlem
Web Tasarım Grubu