Öğretim Üyemizin Araştırmacı/Uzman Olarak Yer Aldığı TÜBİTAK Projesi Kabul Edildi

06.05.2024
Üniversitemiz İnsan ve Toplum Bilimleri Fakültesi (İTBF) Alman Dili ve Edebiyatı Bölümü Öğretim Üyesi ve Sosyal Bilimler Enstitüsü Müdür Yardımcısı Dr. Öğr. Üyesi Gülşah Kıran Elkoca’nın yer aldığı proje, TÜBİTAK 4005-Yenilikçi Eğitim Uygulamaları Destekleme Programı kapsamında desteklenmeye hak kazandı.

Dr. Öğr. Üyesi Gülşah Kıran Elkoca’nın yer aldığı ekip tarafından hazırlanan ve yürütücülüğünü Dokuz Eylül Üniversitesi Buca Eğitim Fakültesi Yabancı Diller Eğitimi Bölümü Alman Dili Eğitimi Ana Bilim Dalı Dr. Öğr. Üyesi Aylin Nadine Kul’un yaptığı "Almanca Öğretimine Eğitim Teknolojilerinin Entegrasyonu: Yapay Zeka ve Web 2.0 Araçları ile Özgün Podcast Uygulamaları" isimli proje, TÜBİTAK 4005-Yenilikçi Eğitim Uygulamaları Destekleme Programı kapsamında desteklenecek.

Öğretim üyemizi ve proje ekibini tebrik eder başarılarının devamını dileriz.