“Sığla (Liquidambar orientalis) yağının mikro- ve nanoenkapsülasyonu: optimum koşullarda üretilen partiküllerin karakterizasyonu, in vitro statik model sindirim ortamlarında salınımı, antiülserojenik, antikarsinojenik etkileri, depolama stabilitesi ve model gıda uygulamaları” başlıklı projenin yürütücülüğünü Akdeniz Üniversitesi’nden Dr. Öğretim Üyesi Mehmet Torun yapıyor. Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi’nden Prof. Dr. Ramazan Mammadov ve Dr. Öğretim Üyesi Mahmut Yıldıztekin de araştırma ekibinde görev alıyor. Projede ayrıca iki doktora bursiyeri desteklenecek olup Üniversitemiz Fen Bilimleri Enstitüsü Gıda Mühendisliği Ana Bilim Dalı 100/2000 YÖK Doktora bursiyeri Eda Ülkeryıldız Balçık’ın doktora tez çalışması proje kapsamında gerçekleştirilecek.
Öğretim üyemizi ve proje ekibini tebrik eder çalışmalarında başarılar dileriz.
Rektörümüz Prof. Dr. Bülent Kent, İletişim Fakültesini Ziyaret Etti
Üniversitemizden Yangınzede Hayvanlara Ücretsiz Tedavi Desteği
Üniversitemiz, Yetkili İHA Ticari Pilot Eğitim Merkezi Olarak Akredite Edildi
Karacasu Memnune İnci MYO’da 2024–2025 Akademik Yılı Değerlendirme Toplantısı Gerçekleştirildi
Akademisyenimizin Kitabı Yayımlandı
Mühendislik Fakültesi ZADA Takımı’ndan TEKNOFEST 2025’te Büyük Başarı
Öğrencilerimizden Avrupa Takımlar Şampiyonası’nda Gurur Veren Başarılar
Aydın Gaşağı Tür Koruma Eylem Planı Projesi, Türkiye’de İkinci Kez Desteklenen 10 Projeden Biri Oldu
Uygulama & Kodlama :
Bilgi İşlem
Web Tasarım Grubu