“Sığla (Liquidambar orientalis) yağının mikro- ve nanoenkapsülasyonu: optimum koşullarda üretilen partiküllerin karakterizasyonu, in vitro statik model sindirim ortamlarında salınımı, antiülserojenik, antikarsinojenik etkileri, depolama stabilitesi ve model gıda uygulamaları” başlıklı projenin yürütücülüğünü Akdeniz Üniversitesi’nden Dr. Öğretim Üyesi Mehmet Torun yapıyor. Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi’nden Prof. Dr. Ramazan Mammadov ve Dr. Öğretim Üyesi Mahmut Yıldıztekin de araştırma ekibinde görev alıyor. Projede ayrıca iki doktora bursiyeri desteklenecek olup Üniversitemiz Fen Bilimleri Enstitüsü Gıda Mühendisliği Ana Bilim Dalı 100/2000 YÖK Doktora bursiyeri Eda Ülkeryıldız Balçık’ın doktora tez çalışması proje kapsamında gerçekleştirilecek.
Öğretim üyemizi ve proje ekibini tebrik eder çalışmalarında başarılar dileriz.
26. Ege Bölge Toplantısı Üniversitemiz Ev Sahipliğinde Gerçekleştirildi
Üniversitemizde Temel Yapay Zeka Eğitimi Tamamlandı
Öğretim Üyemiz Avrupa Birliği Destekli Projede Uzman Olarak Eğitmenlik ve Mentörlük Yapacak
Nazilli İİBF’de “20. Yılında Türk Denetimli Serbestlik Sistemi” Paneli Gerçekleştirildi
“Gençlerle Sürdürülebilir Yaşayan Bir Ekosistem İçin El Ele” Projesi Onaylandı
Üniversitemiz Ev Sahipliğinde Motivasyon ve Farkındalık Programı Gerçekleştirildi
Üniversitemizde Hizmet İçi Eğitim Programları Düzenlendi
Öğretim Üyemizin Kitapları Yayımlandı
Buharkent MYO ile Buharkent Halk Eğitim Merkezi Arasında İş Birliği Protokolü İmzalandı
Bozdoğan MYO Öğrencilerinden Abalıoğlu Balık İşleme Tesisi’ne Teknik Gezi
Uygulama & Kodlama :
Bilgi İşlem
Web Tasarım Grubu