Öğretim Üyemize TÜBİTAK’tan Destek

06.12.2022
Üniversitemiz Veteriner Fakültesi Histoloji-Embriyoloji Anabilim Dalı Öğretim Üyesi Dr. Öğr. Üyesi Göksel Doğan, TÜBİTAK 2219 Yurt Dışı Doktora Sonrası Araştırma Burs Programı kapsamında doktora sonrası araştırmalarını yapmak üzere Almanya'da bulunan Research Center Borstel-Leibniz Lung Research Center (Borstel Araştırma Merkezi- Leibniz Akciğer Araştırma Merkezi)'da çalışmalarına başladı.

TÜBİTAK tarafından desteklenen "Drosophila'da Paternal E-Nikotin Kullanımının F1 Yavruların Gelişimi ve Solunum Yolları Üzerine Etkisi" isimli proje kapsamında çalışmalarını sürdüren Dr. Öğr. Üyesi Göksel Doğan, araştırma merkezi bünyesindeki "Priority Research Area Chronic Lung Diseases-Early Life Origins of CLD" bölümünde, araştırma ekibine dâhil oldu.

Akciğer araştırmaları konusunda Almanya'nın önde gelen araştırma merkezlerinden biri olan Research Center Borstel'de çalışma ekibine dahil olan Histoloji-Embriyoloji Anabilim Dalı Öğretim Üyemiz Dr. Öğr. Üyesi Göksel Doğan’ı tebrik eder, başarılarının devamını dileriz.