Öğretim Üyemize EuroexpoArt’tan Özel Ödül

02.11.2021
Üniversitemiz Eğitim Fakültesi Öğretim Üyesi Doç. Dr. Reyhan Demir, İtalya’da düzenlenen Venice Art Fair ve EuroexpoArt'ta (Venedik Sanat Fuarı) ödül aldı.

Üniversitemiz Eğitim Fakültesi Güzel Sanatlar Eğitimi Bölümü Resim-İş Eğitimi Anabilim Dalı Öğretim Üyesi Doç. Dr. Reyhan Demir, İtalya’da “Venice Art Fair ve EuroexpoArt” (Venedik Sanat Fuarı) sanat komitesinin düzenlediği, ayrıca izleyicilerin de oylama yaptığı yarışmada özel ödüle layık görüldü.

Üniversitemizin adını önemli bir sanat fuarında duyurmanın gururunu yaşadığını belirten Doç. Dr. Reyhan Demir, “ "Sanatı bir yasam bicimi olarak benimsemek benim için en büyük ödül. Venedik Sanat Fuarı’nda da layık görüldüğüm özel ödül ile Üniversitemizi temsil etmenin memnuniyetini yaşıyorum.” dedi.

Öğretim Üyemizi tebrik eder başarılarının devamını dileriz.