ÖĞRETİM ÜYEMİZE BÜYÜK ONUR

28.04.2016
Üniversitemiz Tıp Fakültesi Kardiyoloji Anabilim Dalı Başkanı Doç. Dr. Hasan Güngör, Nobel ödüllü Prof. Dr. Aziz Sancar’ın onursal editörlüğünü yaptığı Medical Science and Discovery isimli uluslararası hakemli bilimsel araştırma dergisine editör olarak seçildi.

Üniversitemiz Tıp Fakültesi Kardiyoloji Anabilim Dalı Başkanı Doç. Dr. Hasan Güngör, Nobel ödüllü Prof. Dr. Aziz Sancar’ın onursal editörlüğünü yaptığı, ekibinde Prof. Dr. Aziz Sancar’la çalışmış ve çalışan birçok ismin de yer aldığı Medical Science and Discovery isimli uluslararası hakemli bilimsel araştırma dergisine ‘Dahili Bilimler Bölüm Editörü (Section Editor) olarak seçildi.

Doç. Dr. Hasan Güngör ayrıca derginin baş editörü tarafından 14 Mayıs 2016 tarihinde İzmir’de gerçekleşecek ve Prof. Dr. Aziz Sancar’ın da katılacağı programa davet edildi.

Öğretim üyemizi tebrik eder, başarılarının devamını dileriz.