Aydın Adnan Menderes Üniversitesi
Haber Merkezi

Öğretim Üyemize Aziz Sancar Bilim, Hizmet ve Teşvik Ödülü Verildi

02.11.2022
2022 TÜSEB Aziz Sancar Bilim, Hizmet ve Teşvik Ödülleri kapsamında verilen Teşvik ödülünü Üniversitemiz Tıp Fakültesi Biyokimya Anabilim Dalı Öğretim Üyesi Prof. Dr. Özge Çevik kazandı.

Sağlık, bilim ve teknoloji alanlarında uluslararası düzeyde önemli çalışmaları bulunan bilim insanlarına takdim edilen ödüllerin biri de Üniversitemize geldi. Ülkemizin ev sahipliği yaptığı programa; Azerbaycan, Kazakistan, Kırgızistan, Özbekistan, Türkiye sağlık bakanları, bakanlarımız, üniversitelerin rektörleri, dünyada sağlık alanında çalışan önemli bilim insanlari bulundu. Kurultayda ayrıca ‘Türkiye Yüzyılı’ vizyonu kapsamında çeşitli konuşmalar ve işbirlikleri de gerçekleşti. 

Öğretim Üyemiz Prof. Dr. Özge Çevik’e ödülü Türkiye Sağlık Enstitüleri Başkanlığı (TÜSEB) ve Sağlık Bakanlığı tarafından 31 Ekim 2022 tarihinde İstanbul Hilton Bosphorus Otel’de  organize edilen ödül töreninde Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan tarafından bizzat takdim edildi. 

Öğretim üyemiz Prof. Dr. Özge Çevik'e araştırmaları ve bilimsel çalışmalarıyla bilim dünyasına sağladığı katkılardan dolayı başarılar diler, aldığı ödül vesilesi ile  tebrik ederiz.

 

+90 256 218 20 00
Faks : +90 256 214 66 87
Aydın Adnan Menderes Üniversitesi
Merkez Kampüsü, Kepez Mevkii
Efeler / AYDIN