Öğretim Üyemizden TÜBİTAK Bilim Söyleşisi

31.05.2019
Üniversitemiz Nanoteknoloji Uygulama ve Araştırma Merkez Müdürü ve Fizik Bölümü Öğretim Üyesi Prof. Dr. Ethem Aktürk, TÜBİTAK Bilim Söyleşileri kapsamında 27 Mayıs 2019 tarihinde “Hayallerimin Beni Götürdüğü Yer: Kuantum Fiziğinin Gizemli Bahçesi Nanobilim" konulu sunumunu gerçekleştirdi.

Manisa’nın Demirci ilçesi Ticaret ve Kültür Merkezi Konferans Salonu’nda düzenlenen TÜBİTAK Bilim Söyleşileri programına İlçe Milli Eğitim Müdürü Yüksel Kocabaş, okul müdürleri, öğretmenler ve çok sayıda öğrenci katıldı.

Söyleşide kendi hayatından kesitler veren Prof. Dr. Ethem Aktürk, kuantum fiziği ve nanobilim ile ilgili önemli bilgiler paylaştı. Prof. Dr. Aktürk, öğrencilerin de etkin rol aldığı gösteri deneyi ile söyleşisini tamamladı.