Öğretim Üyemiz Uluslararası Konferansta En iyi Sunum Ödülüne Layık Görüldü

29.03.2022
Üniversitemiz Eğitim Fakültesi İngiliz Dili Eğitimi Ana Bilim Dalı Dr. Öğr. Üyesi Güliz Turgut Dost, 24-26 Mart 2022 tarihlerinde düzenlenen 8. Uluslararası Eğitim Konferansı’nda (The 8th International Conference on Education - ICEDU 2022) en iyi sunum ödülüne layık görüldü.

‘Preservice Teachers’ Experiences with Teaching Writing’ başlıklı sunumuyla en iyi sunum ödülüne layık görülen Dr. Öğr. Üyesi Güliz Turgut Dost, ayrıca iki oturumda oturum başkanlığı yaparak konferansa katkı sundu.

Otuz üç farklı ülkeden katılımın olduğu bu konferansta yüz elliden fazla katılımcı arasından ‘En İyi Sunum’ ödülüne layık görülen on kişiden biri olan Dr. Öğr. Üyesi Güliz Turgut Dost,  Üniversitemizi uluslararası alanda başarı ile temsil etti.

Öğretim üyemizi tebrik eder başarılarının devamını dileriz.