Dr. Öğr. Üyesi Sezgin, yarışmada jürilik haricinde, Türk Mutfağı Lezzetleri ile ilgili uygulama, tadım ve söyleşi etkinlikleri gerçekleştirdi. Etkinlikte, Aydın Mutfağı ile Hırvatistan Mutfağı’nın ortak lezzetleri üzerine bir de workshop yapan Sezgin, Türk mutfağını yurt dışında temsil etti.
Rektörümüz Prof. Dr. Bülent Kent, Kurban Bayramı Bayramlaşma Töreni'ne Katıldı
Sümer Kampüsü’nde Kurban Bayramı Bayramlaşma Töreni Gerçekleştirildi
İŞKUR Gençlik Programı Kapsamında Eğitimler Başarıyla Tamamlandı
Üniversitemizden Milli Teknoloji Atölyesi Projesine Büyük Adım
İktisadi İşletme Müdürlüğü Personeline Kurban Bayramı Dolayısıyla Alışveriş Kartı Verildi
ADÜ Ailesi Geleneksel Bayramlaşma Töreni Gerçekleşti
Koçarlı MYO 2024-2025 Akademik Kurul Toplantısı Gerçekleştirildi
Devlet Konservatuvarı Piyano Ana Sanat Dalı Öğrencilerinden Mezuniyet Resitali
Uygulama & Kodlama :
Bilgi İşlem
Web Tasarım Grubu