Söke Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi ile Aksaz Turgut Reis Ortaokulu’nda gerçekleştirilen etkinliklerde Doç. Dr. Yeliz Tekgül Barut, “Mikotoksinler ve Gıda Güvenliği” konulu söyleşilerde öğrencilere bilgilendirici sunumlar yaptı. Gıda üretim süreçlerinde büyük önem arz eden mikotoksinlerin sağlık üzerindeki etkilerini ele alan Barut, öğrencilerin konuya ilişkin merak ettikleri soruları da yanıtladı.
Söz konusu etkinlikler, genç bireylerde bilimsel farkındalığın artırılması, bilim insanlarıyla doğrudan iletişim kurulması ve bilim kültürünün yaygınlaştırılması amacıyla düzenlenen TÜBİTAK Bilim Söyleşileri’nin önemli durakları arasında yer aldı.
ADÜ, NAFSA 2025 San Diego’ya Uluslararası Vizyonuyla Damga Vurdu
Tarih Bölümü Öğrencilerinden Ortaklar Fen Lisesi’nde 19 Mayıs Paneli
ADÜ 1. İletişim Günleri Kapsamında Gerçekleşen Yapay Zekâ Film Festivali Ödüllerle Taçlandı
18. Ulusal Zootekni Öğrenci Kongresi Rekor Katılımla Üniversitemiz Ev Sahipliğinde Gerçekleştirildi
Söke Meslek Yüksekokulu 2024-2025 Akademik Yılı Mezuniyet Töreni Gerçekleştirildi
Üniversitemizde “İş Birliği ve Takım Çalışması” Eğitimi Gerçekleştirildi
“Eğitimde Yapay Zekâ” Çalıştayı ADÜ’de Gerçekleştirildi
Akademisyenlerimizin Editörlüğünü Yaptığı “Didim’in Öyküsü” Adlı Eser Okuyucularla Buluştu
Uygulama & Kodlama :
Bilgi İşlem
Web Tasarım Grubu