Söke Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi ile Aksaz Turgut Reis Ortaokulu’nda gerçekleştirilen etkinliklerde Doç. Dr. Yeliz Tekgül Barut, “Mikotoksinler ve Gıda Güvenliği” konulu söyleşilerde öğrencilere bilgilendirici sunumlar yaptı. Gıda üretim süreçlerinde büyük önem arz eden mikotoksinlerin sağlık üzerindeki etkilerini ele alan Barut, öğrencilerin konuya ilişkin merak ettikleri soruları da yanıtladı.
Söz konusu etkinlikler, genç bireylerde bilimsel farkındalığın artırılması, bilim insanlarıyla doğrudan iletişim kurulması ve bilim kültürünün yaygınlaştırılması amacıyla düzenlenen TÜBİTAK Bilim Söyleşileri’nin önemli durakları arasında yer aldı.
Aydın Adnan Menderes Üniversitesi Senatosu’ndan İsrail’e Kınama
Üniversitemizde Koordinasyon Kurulu İletişim Temsilcileri Olağan Toplantısı Gerçekleştirildi
Üniversitemizde YÖKAK Kurumsal Akreditasyon Süreci Kapsamında Dış Paydaş Toplantısı Gerçekleştirildi
Rektörümüz, İzmir Demokrasi Üniversitesi 2025-2026 Akademik Yılı Açılış Törenine Katıldı
Köşk MYO’da “Dünya Gıda Günü” Etkinliği Gerçekleştirildi
Öğretim Üyelerimiz, TÜBİTAK Proje Çalışmalarını Sürdürüyor
Öğretim Üyelerimiz, Sırbistan’da Uluslararası Bilimsel Konferansa Katıldı
Uygulama & Kodlama :
Bilgi İşlem
Web Tasarım Grubu