Söke Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi ile Aksaz Turgut Reis Ortaokulu’nda gerçekleştirilen etkinliklerde Doç. Dr. Yeliz Tekgül Barut, “Mikotoksinler ve Gıda Güvenliği” konulu söyleşilerde öğrencilere bilgilendirici sunumlar yaptı. Gıda üretim süreçlerinde büyük önem arz eden mikotoksinlerin sağlık üzerindeki etkilerini ele alan Barut, öğrencilerin konuya ilişkin merak ettikleri soruları da yanıtladı.
Söz konusu etkinlikler, genç bireylerde bilimsel farkındalığın artırılması, bilim insanlarıyla doğrudan iletişim kurulması ve bilim kültürünün yaygınlaştırılması amacıyla düzenlenen TÜBİTAK Bilim Söyleşileri’nin önemli durakları arasında yer aldı.
“15 Temmuz: Asrın Demokrasi Zaferi” Programı Üniversitemizde Gerçekleştirildi
Üniversitemizde “Yabancı Basında 15 Temmuz” Adlı Fotoğraf Sergisi Düzenlendi
Doktora Öğrencimize Uluslararası Proje Daveti
Rektörümüz, 15 Temmuz Şehitlerini Anma, Demokrasi ve Milli Birlik Günü Programına Katıldı
15 Temmuz Programında Şehitlerimizi Dualarla Andık
Aydın Sivil Dayanışma Platformu’ndan Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Bülent Kent’e Ziyaret
AYMELEK Derneği Üyeleri, ADÜ Didim Sosyal Tesislerinde Ağırlandı
Uygulama & Kodlama :
Bilgi İşlem
Web Tasarım Grubu