Söke Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi ile Aksaz Turgut Reis Ortaokulu’nda gerçekleştirilen etkinliklerde Doç. Dr. Yeliz Tekgül Barut, “Mikotoksinler ve Gıda Güvenliği” konulu söyleşilerde öğrencilere bilgilendirici sunumlar yaptı. Gıda üretim süreçlerinde büyük önem arz eden mikotoksinlerin sağlık üzerindeki etkilerini ele alan Barut, öğrencilerin konuya ilişkin merak ettikleri soruları da yanıtladı.
Söz konusu etkinlikler, genç bireylerde bilimsel farkındalığın artırılması, bilim insanlarıyla doğrudan iletişim kurulması ve bilim kültürünün yaygınlaştırılması amacıyla düzenlenen TÜBİTAK Bilim Söyleşileri’nin önemli durakları arasında yer aldı.
26. Ege Bölge Toplantısı Üniversitemiz Ev Sahipliğinde Gerçekleştirildi
Üniversitemizde Temel Yapay Zeka Eğitimi Tamamlandı
Öğretim Üyemiz Avrupa Birliği Destekli Projede Uzman Olarak Eğitmenlik ve Mentörlük Yapacak
Nazilli İİBF’de “20. Yılında Türk Denetimli Serbestlik Sistemi” Paneli Gerçekleştirildi
“Gençlerle Sürdürülebilir Yaşayan Bir Ekosistem İçin El Ele” Projesi Onaylandı
Üniversitemiz Ev Sahipliğinde Motivasyon ve Farkındalık Programı Gerçekleştirildi
Üniversitemizde Hizmet İçi Eğitim Programları Düzenlendi
Öğretim Üyemizin Kitapları Yayımlandı
Buharkent MYO ile Buharkent Halk Eğitim Merkezi Arasında İş Birliği Protokolü İmzalandı
Bozdoğan MYO Öğrencilerinden Abalıoğlu Balık İşleme Tesisi’ne Teknik Gezi
Uygulama & Kodlama :
Bilgi İşlem
Web Tasarım Grubu