Öğretim Üyemiz, TÜBİTAK Bilim Söyleşileri Etkinliği Kapsamında Öğrencilerle Bir Araya Geldi

22.11.2023
Üniversitemiz Nazilli İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Uluslararası İlişkiler Bölümü Dr. Öğr. Üyesi Dilek Elvan Çokişler, TÜBİTAK’ın bilim farkındalığını ve bilim okuryazarlığını artırmak amacıyla bilim insanlarını ilk ve orta seviyede eğitim alan öğrencilerle buluşturduğu “TÜBİTAK Bilim Söyleşileri”nde konuşmacı olarak yer aldı.

Didim Valiler Ortaokulu’nda öğrenci ve öğretmenlerin katılımıyla gerçekleşen etkinlikte, Dr. Öğr. Üyesi Dilek Elvan Çokişler, "İklim Değişikliği" konulu sunum gerçekleştirdi. İklim değişikliği nedir, sebepleri ve yarattığı riskler nelerdir, küresel, ulusal ve bireysel ölçekte iklim değişikliği ile nasıl mücadele edilir/edilmelidir? gibi konular hakkında bilgilerin aktarıldığı söyleşi, öğrencilerden gelen soruların cevaplandırılmasının ardından sona erdi.