Jüri başkanlığını Üniversitemiz Kuşadası Meslek Yüksekokulu Otel, Lokanta ve İkram Hizmetleri Bölüm Başkanı Dr. Öğr. Üyesi Emrah Köksal Sezgin yaptığı yarışmada, 28 farklı şehirden katılan toplam 30 ekip şampiyon olmak için en lezzetli yiyeceklerini hazırladı. Jüri üyeleri tarafından değerlendirilmeye alınan sunum tabakları, değerlendirilmenin ardından tanıtım masalarına alınarak katılımcıların beğenisine sunuldu. Adana'dan gelen Nezihe Yalvaç Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi ekibi üçüncü, Edirne Dr. Sadık Ahmet Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi öğrencileri ikinci olurken, Siirt Zübeyde Hanım Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi ekibi birinci olarak Türkiye Şampiyonu oldu.
Öğretim Üyemizin Yeni Kitabı Yayımlandı
Öğretim Üyemizin Yeni Kitabı “Zümrüd-ü Anka Sultan Çelebi Mehmed” Yayımlandı
Öğretim Üyemizin Kitabı Yayımlandı
Hemşirelik Fakültesinde Dış Paydaş Toplantısı Gerçekleştirildi
Akademisyenimizden UEFA C Lisans Kursu’nda Nitelikli Eğitimler
İletişim Fakültesi Akademik Genel Kurul Toplantısı Gerçekleştirildi
Bağımlılıkla Mücadelede Aile Gücü: Yükümlülere Yönelik Farkındalık Semineri Gerçekleştirildi
Öğretim Üyemizin Geliştirdiği Buluş Faydalı Model Olarak Tescillendi
Uygulama & Kodlama :
Bilgi İşlem
Web Tasarım Grubu