Jüri başkanlığını Üniversitemiz Kuşadası Meslek Yüksekokulu Otel, Lokanta ve İkram Hizmetleri Bölüm Başkanı Dr. Öğr. Üyesi Emrah Köksal Sezgin yaptığı yarışmada, 28 farklı şehirden katılan toplam 30 ekip şampiyon olmak için en lezzetli yiyeceklerini hazırladı. Jüri üyeleri tarafından değerlendirilmeye alınan sunum tabakları, değerlendirilmenin ardından tanıtım masalarına alınarak katılımcıların beğenisine sunuldu. Adana'dan gelen Nezihe Yalvaç Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi ekibi üçüncü, Edirne Dr. Sadık Ahmet Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi öğrencileri ikinci olurken, Siirt Zübeyde Hanım Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi ekibi birinci olarak Türkiye Şampiyonu oldu.
Karacasu Memnune İnci MYO Akademik Kurul Toplantısı Gerçekleşti
Koçarlı Meslek Yüksekokulunda Bağımlılıkla Mücadele Eğitimi Verildi
Nazilli SHMYO’da “Oryantasyon Eğitimi” ve “Bağımlılıkla Mücadele Eğitimi” Verildi
Öğretim Üyemizin İçinde Bulunduğu İnovasyon Topluluğunun Geliştirdiği Ürün Patent Aldı
Öğretim Üyemizin Editörlüğünü Yaptığı Kitap Yayımlandı
Kuşadası MYO’da “TÜBİTAK 2209 Proje Yazma Eğitimi” Düzenlendi
Aydın MYO’DA İŞKUR Eğitimleri Verilmeye Başlandı
Sultanhisar MYO’da “Bağımlılıkla Mücadele Eğitimi” Verildi
MEB Öğretmen Akademileri Projesi Kapsamında Öğretim Elemanlarımız Görevlendirildi
Rektörümüz, 'ADIM Üniversiteleri Rektörler ve İdari Grup Toplantısı’na Katıldı
Uygulama & Kodlama :
Bilgi İşlem
Web Tasarım Grubu