Aydın Adnan Menderes Üniversitesi
Haber Merkezi

Öğretim Üyemiz, Milli Eğitim Bakanlığı Gastronomi Festivali ve Yemek Yarışması Türkiye Şampiyonası’nda Jüri Başkanı Olarak Görev Aldı

08.05.2024
Türkiye'nin 81 ilinden lise öğrencilerinin ekip olarak katıldığı Gastronomi Festivali ve Yemek Yarışması'nın (MEB Gastrofest) Türkiye finali, İSOV Dinçkök Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi'nde yapıldı.

Jüri başkanlığını Üniversitemiz Kuşadası Meslek Yüksekokulu Otel, Lokanta ve İkram Hizmetleri Bölüm Başkanı Dr. Öğr. Üyesi Emrah Köksal Sezgin yaptığı yarışmada, 28 farklı şehirden katılan toplam 30 ekip şampiyon olmak için en lezzetli yiyeceklerini hazırladı. Jüri üyeleri tarafından değerlendirilmeye alınan sunum tabakları, değerlendirilmenin ardından tanıtım masalarına alınarak katılımcıların beğenisine sunuldu. Adana'dan gelen Nezihe Yalvaç Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi ekibi üçüncü, Edirne Dr. Sadık Ahmet Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi öğrencileri ikinci olurken, Siirt Zübeyde Hanım Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi ekibi birinci olarak Türkiye Şampiyonu oldu.

+90 256 218 20 00
Faks : +90 256 214 66 87
Aydın Adnan Menderes Üniversitesi
Merkez Kampüsü, Kepez Mevkii
Efeler / AYDIN