Öğretim Üyemiz, İletişim Araştırmaları Derneği Üyeliğine Kabul Edildi

10.06.2019
Üniversitemiz İletişim Fakültesi Halkla İlişkiler ve Reklamcılık Bölümü Öğretim Üyesi Doç. Dr. M. Özgür Seçim İletişim Araştırmaları Derneği (İLAD) üyeliğine kabul edildi.

Dernek, 21 Temmuz 1989’da Bakanlar Kurulu’nca kurulması onaylanan ve 6 Eylül 1989’da Resmi Gazete’de yayınlanarak resmen kurulan Türkiye'nin ilk ve en yetkili sivil toplum kuruluşu olması nedeniyle önem taşıyor.

Doç. Dr. M. Özgür Seçim; bünyesinde Hıfzı Topuz, Korkmaz Alemdar, Aysel Aziz, Oya Tokgöz, Konya Yumlu, Filiz Balta Peltekoğlu, Sevda Alankuş, Ümit Atabek, Süleyman İrvan, Fatoş Adiloğlu gibi iletişim alanının önemli profesörlerinin bulunduğu İLAD ile ilerleyen dönemlerde çeşitli etkinlikler içinde yer alacaklarını belirtti.

Öğretim Üyemizi tebrik eder başarılarının devamını dileriz.