Öğretim Üyemiz, Hull Üniversitesi Tarafından Düzenlenen “Sağlık ve İklim Değişikliği Yüksek Lisans (MSc) Programı”na Eğitici Olarak Katılım Sağlayacak

14.10.2024
Üniversitemiz Tıp Fakültesi Halk Sağlığı Ana Bilim Dalı Öğretim Üyesi Prof. Dr. Emine Didem Evci Kiraz, Birleşik Krallık Hull Üniversitesi tarafından 2025 yılında başlatılacak “Sağlık ve İklim Değişikliği Yüksek Lisans (MSc) Programı” kapsamında konuk eğitici olarak davet edildi.

Ulusal ve uluslararası alanda iklim değişikliğinin sağlık etkileri konusunda “İklim ve Sağlık Uzmanı” olarak tanınan Prof. Dr. Evci Kiraz, iklim ve sağlık literatürüne kazandırdığı “Sağlığın İklim Belirleyicileri (Climate Determinants of Health)” konusu ile programa katkı verecek.