Öğretim Üyemiz, Erasmus+ Programı Kapsamında Hırvatistan’da Ders Verme Etkinliğine Katıldı

22.05.2024
Üniversitemiz İletişim Fakültesi Görsel İletişim Tasarımı Bölümü Dr. Öğr. Üyesi Mehmet Özbek, Erasmus+ programı kapsamında 16-17 Mayıs 2024 tarihlerinde Catholic University of Croatia’da (Hrvatsko Katoličko Sveučilište) ders verme etkinliğine katıldı.

Catholic University of Croatia Communicology Bölümü Başkanı Prof. Dr. Sc. Danijel Labas ve Fakülte Erasmus Koordinatörü Doç. Dr. Sc. Suzana Peran’ın koordinesinde Communicology Bölümü öğrencileri ile bir araya gelen Dr. Öğr. Üyesi Mehmet Özbek, Geleneksel Türk Tiyatrosu ve somut olmayan kültürel mirasımız Karagöz merkezinde performans sanatları, doğaçlama ve felsefe üzerine iletişim bilimleri öğrencileri ile iki gün boyunca ders verme etkinliği gerçekleştirdi. Dr. Öğr. Üyesi Özbek, “Farklı kültürlerin bu şekilde sanat, iletişim ve eğitim çatısı altında birleşmesi mutluluk verici.” dedi.